dimarts, 25 de març del 2008

9957 grams




MDS 08 : FALTEN 2 DIES

Que fuerte que fuerte!!!! només 2 dies. La sensació és inexplicable, per tant no l´explicaré. Només intentaré pensar en que puc sentir demà o demà passat o l´altra que sigui més intens que ara. Els nervis , tot i que els controlo bastant, són aquí i els transpiro.
Ha vingut a casa en Marc de Diedre i fent un repàs del material i del que jo faria o no portaria, sacrificant basicament els gels energètics i canviant les tovalloletes dodot per unes més petites del Bonpreu hem aconseguit el que volia : ja no em sentiré com el burro de la foto ja que la meva motxila pesa exactament 9957 grams, cosa que puc considerar un èxit, però tot i això, vol dir que correré amb 13 kg un cop hagi carregat l´aigua i el kit de supervivència que et proporciona l´organització i que inclou una bengala de 400 gr una barra de llum i pastilles de sal ( potser tinc bastantes coses en comú amb el burro de la foto)
Tot i que ja em satisfà aquest pes, estic segur que demà m´ho tornaré a repassar i encara variarà o per més o per menys, però ara les variacions ja seran mínimes.
Fisicament les molèsties que tenia van desapareixent poc a poc i això em tranquilitza molt, és agradable no sentir cap part del cos en concret, senyal que tot va bé.
Bé, bona nit que avui se m´ha fet tard i demà toca llevar-se aviat que a les 7 tinc massatges de descàrrega i hauria de passar abans pel taller.

3 comentaris:

Diedre ha dit...

Tots sabem q tens molt a veure amb el burro de la foto i no presisament amb la carrega q porta... jejeje

Anònim ha dit...

Pensem que res a veure amb el burro,la prova está que el pes cada cop es mes petit, ha estat tot, creiem molt rumiat i ven preparat, molta sort, esperem amb les mateixes ganes que tens tú de marxar, que tornis molt content

Anònim ha dit...

Jaume, molta sort, que el desert no et sigui massa feixuc.
Fins el dia 7 d'abril.
Una fortissima abraçada.